Președintele PMP Rădăuți, Nicolau Bogdan Adrian, a dorit să clarifice și să aducă precizări legate de ultimele știri apărute referitor la așa-zisul val de demisii din Organizația Rădăuți.

„Din cei peste 120 de membri, singura demisie pe care am primit-o este a domnului Sorin Robu. Nu a fost surprinzătoare decizia dumnealui, întrucât acesta făcea presiuni asupra mea, cerându-mi periodic o funcție fie în deconcentrate, dar mai ales în consiliul de administrație al S.C. Servicii Comunale Rădăuți. I-am explicat acestuia în repetate rânduri că nu am și nici nu îmi doresc să am nicio influență asupra nimănui ca să pot să angajez vreo persoană în unul din serviciile pe care acesta le are în vizor”, a declarat Nicolau Bogdan Adrian.

Potrivit președintelui PMP Rădăuți, lucrurile au început să degenereze joi, 29 noiembrie a.c., când acesta a refuzat convocarea unei ședințe comandate de persoane aflate la cârma partidului la nivel de județ.

„Acestea îmi cereau în mod expres să îl exclud din Biroul Executiv PMP Rădăuți pe domnul Emanuel Mitric, să i se retragă acestuia și sprijinul politic pentru ca domnul Sorin Robu să ajungă consilier local în locul lui. Trebuie menționat că la propunerea și la presiunile de tot felul făcute de aceleași persoane, s-au mai făcut în trecut excluderi din partid care s-au dovedit a fi invalide, fiind anulate în instanță.

În rest, nu a fost depusă nici o demisie oficial, informațiile din știrile apărute fiind eronate. În plus, domnul Paul Tărâță, unul dintre fondatorii organizației Rădăuți, nu și-a dat demisia, el continuându-și activitatea în Consiliul Executiv Local PMP Rădăuți în funcția de vicepreședinte. Mai mult decât atât, alți simpatizanți ai partidului și foști membri din structura de conducere a PMP Rădăuți printre care și fostul președinte al Organizației Municipale, în persoana domnului Adrian Puiu, și-au anunțat intenția de a se alătura partidului o dată cu schimbarea conducerii de la nivel județean”, a mai declarat președintele PMP Rădăuți.

De asemenea, Nicolau Bogdan Adrian consideră că denaturarea realității prin aceste știri false nu reprezintă altceva decât ultimele zvâcniri politice ale celor doi oportuniști care refuză să prezinte membrilor CEJ descărcarea de gestiune de la ultimele alegeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.