Martin Sailer, președintele regiunii germane Schwaben, a ajuns, luni la Suceava pentru a participa la manifestarea „Patru regiuni pentru Europa”. Acesta a fost întâmpinat la Aeroportul „Ștefan cel Mare” de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Ne întâlnim să discutăm parteneriate. Noi, Suceava, ne-am înfrățit cu regiunea Schwaben în 1998. De atunci se cunoaște acest parteneriat: în domeniul sănătății, școlilor speciale, spitalelor de psihiatrie, în domeniul cultural, în domeniul economic, în domeniul universităților. Avem foarte multe lucruri împreună realizate. Și nemții și francezii ne-au ajutat foarte mult.Dorim să continuăm aceste proiecte”, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform principiului rotației, Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori sub 16 ani, denumit sugestiv „Patru regiuni pentru Europa”, aflat la a XVIII-a ediție, este organizat în acest an de Consiliul Județean Suceava, în perioada 4-9 august 2019. La eveniment iau parte, alături de tineri din județul Suceava, tineri din Mayenne – Franţa, Schwaben – Germania şi Cernăuţi – Ucraina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.