Președintele României, Klaus Iohannis, va participa miercuri, 16 octombrie a.c., la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Anunțul a fost făcut de către Administrația Prezidențială.

„Proiectul de reorganizare și lansare a unui nou ambulatoriu integrat de specialitate reprezintă un model de bune practici, în vederea asigurării unor servicii medicale de calitate superioară și a creșterii gradului de satisfacție a pacienților”, a transmis Administrația Prezidențială.

Prin prezența sa la acest eveniment, președintele Klaus Iohannis transmite un semnal important de susținere a unei reforme reale a sistemului sanitar din România, prin alinierea la trendul european și internațional de dezvoltare a serviciilor spitalicești oferite în regim ambulatoriu, precum și a sectorului de medicină primară și preventivă.

 

One Response

  1. mihai grigore

    : _______*________revista floare albastra = blue : ideea de a inaugura in prezenta presedintelui iohannis institutul de medicina spatiala si nucleara suceava ___________

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.