Bucovina rămâne printre cele mai căutate destinaţii pentru petrecerea sărbătorilor pascale. Rezervările au fost făcute din timp, chiar dacă suntem în plină pandemie. Gazdele pregătesc spațiile de cazare în conformitate cu cerințele sanitare actuale. Locurile pot fi ocupate în proporție de 70% din capacitate.

În localitatea Mănăstirea Humorului proprietarii de pensiuni abia așteaptă oaspeți, mai ales că anul trecut de Paște au fost nevoiți să suspende activitatea.

De asemenea, și pensiunile din Voroneț, Gura Humorului, zona Câmpulung Moldovenesc și zona Dornelor își așteaptă turiștii cu programe specifice, dar și cu bucate specifice Sărbătorilor Pascale.

Turiștii au numeroase posibilități de distracție – pot merge la mănăstirile din apropiere, pot face drumeții, plimbări cu bicicletă sau pot vizită obiectivele turistice.

Oferta de Paște constă în cazare și masă, plus activități distractive pentru întreagă familie.

În medie, o familie care vrea să petreacă sărbătorile într-o pensiune din Bucovina ar trebui să achite între 1.500 de lei și 2.500 de lei.

Trebuie subliniat faptul că județul Suceava este în SCENARIUL VERDE, ceea ce le dă o siguranță turiștilor care aleg să-și petreacă Paștele în Bucovina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.