CSM Dorna organizează în perioada 5-7 iulie a IV-a ediție a turneului de fotbal Dorna Junior Cup, eveniment la care sunt așteptați să participe 400 de copii din mai multe județe din țară.

Meciurile se vor desfășura pe mai multe categorii de vârstă, după următorul program:
2005 (6 echipe) – 5-7 Iulie
2007 (8 echipe) – 5-7 Iulie
2010(8 echipe) – 5-7 Iulie
2011 (7 echipe) – 6 Iulie
2012 (5 echipe) – 7 Iulie

Jocurile se vor disputa pe stadionul municipal din Vatra Dornei și stadionul din Dorna Candrenilor.

„Suntem deja la a IV-a ediţie de Dorna Junior Cup şi mă bucur că echipe din Braşov, Tg. Mureş, Bistriţa, Suceava, Iaşi au acceptat invitaţia noastră de a participa la această competiţie destinat copiilor. Avem echipe care revin în fiecare an la Vatra Dornei, cum ar fi ACS Inter Bistriţa, Juniorul Suceava, Unirea Ruginoasa, CN Nicu Gane Fălticeni, Viitorul Năsăud, dar şi echipe care se află la turneul nostru pentru prima dată, precum Kinder Brașov, Atletic Kids Gurghiu, Viitorul Tg. Mureş, care ne-au contactat în urma bunelor referinţe primite de la echipe participante în anii precedenţi”, a declarat prof. Ionel Nemeș, organizatorul evenimentului.

Acesta speră ca cei 400 de copii participanţi, împreună cu părinţii lor şi antrenorii să se bucure de această competiţie, să fie mulţumiţi de condiţiile oferite şi să revină la Vatra Dornei şi în calitate de turişti.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit în realizarea acestui turneu care a devenit o tradiţie la Vatra Dornei şi va fi în continuare pentru că am avut parte de susţinere, bunăvoinţă și încurajare din partea celor implicaţi şi asta mă face să muncesc în fiecare an să organizez acest turneu pentru Vatra Dornei”, a mai declarat Ionel Nemeș.

Parteneri: Federaţia Română de Fotbal, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Primăria Municipiului Vatra Dornei, Primăria Dorna Candrenilor
Partener tehnic: SNSPORT MAG
Sponsori: Aqua Carpatica, Coloana Center, Telescaun Vatra Dornei, Black Hill

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.