Medicul Radu Lupescu, decorat de președintele Emannuel Macron, pentru meritele sale în lupta împotriva pandemiei în Franța, relatează, într-o postare pe Facebook, despre cazul unui preot care ar certa persoanele care s-au vaccinat.

”Sunt furios! Sunt, de când cu pandemia, solicitat să dau o mâna de ajutor pentru apropiați sau necunoscuți care m-au contactat pe FB, oameni care îi aveau pe cei dragi spitalizați cu Covid-19. Încerc întotdeauna să ajut, iar anumite cazuri mă cutremură, chiar dacă sunt obișnuit cu moartea și suferința. Weekendul acesta a fost înmormântat in țară, mort de COVID, fratele unei prietene apropiate. Prietena este vaccinată, restul familiei, rămas in țară, toți nevaccinați.

La înmormântare, prietena mea a fost certată de popă pentru că s-a vaccinat! Nu știu exact cum funcționează ierarhia in BOR, dar patriarhul s-a exprimat clar: “ascultați de medici!”. Preafericitul patriarh Daniel însuși s-a vaccinat. Nu înțeleg de ce acest îndemn nu ajunge peste tot, la toți popii, in fiecare sat.

Am avut șansa de a întâlni in viața mea preoți minunați, cum este și preotul nostru de la Strasbourg, care luptă pentru o viață mai bună in comunitate și ajută permanent membrii comunității noastre. De aceea nu înțeleg de ce ierarhia BOR nu intervine in astfel de cazuri care răspândesc moartea, în loc să răspândească cuvântul Domnului, adică înțelepciunea în fața molimei…”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook, potrivit psnews.ro.

3 Responses

  1. Corina B

    Domnule doctor, mai sunt și alți doctori care nu tratează ca dumneata și vindeca! Fără vaccin!! Da, se poate! Cât trăim, învățăm. Deci poți și dumneata sa mai înveți cate ceva.

    Răspunde
  2. Tricolor

    Dacă vaccinații se îmbolnăvesc în continuare, transmit virusul în mai mare măsură decât cei nevaccinați deoarece au dreptul la libera circulație, dacă imunizarea naturală, de turmă, este cea mai eficientă metodă (vezi cazul Suceava), atunci ce rost mai are să batem câmpii?

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.