Prim-vicepreședintele PMP Suceava, ing. Ioan Bogdan Codreanu, care este și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, salută decizia celor 8 organizații ALDE din zona Fălticeni care s-au alăturat echipei Partidului Mișcarea Populară.

Vorbim, în fapt, de Organizația Municipală ALDE Fălticeni și organizațiile din comunele Slatina, Cornu Luncii, Rădășeni, Bunești, Forăști, Preutești, Vulturești și Verești.

„Salut cu bucurie și nădejde decizia acestor oameni hotărâți care au ales să se alăture proiectului PMP și să facă parte din această echipă. Mă bazez pe sprijinul lor și le transmit că alăturându-se PMP s-au alăturat faptelor! Plec la drum cu o echipă care este din ce în ce mai puternică, iar locuitorii acestui județ trebuie să știe că avem soluții durabile si moderne la problemele județului. Avem răspunsuri credibile la așteptarile si nevoile tuturor cetățenilor și avem nevoie de ei în acest proiect”, a declarat pentru SuceavaLive, prim-vicepreședintele PMP Suceava.

Ioan Bogdan Codreanu este unul dintre cei mai performanți primari din județ, iar la alegerile din septembrie va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.