Prima cursă operată de Need Tour România și Corendon Airlines a decolat duminică, 3 iunie, la ora 11:00, de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava către însorita Antalye.

La bordul aeronavei s-au îmbarcat  160 de pasageri, atât din județul Suceava cât și din Botoșani și Neamț.

Zborurile din Suceava către Antalya vor fi operate în zilele de duminică, până pe 16 septembrie 2018. Cursa retur va decola din Antalya, la ora 8:00, și va ateriza la Suceava la ora 10:00. Zborul este operat cu un avion de capacitate mare, Boeing 737, cu 189 de locuri.

Trebuie spus că cofondatorul Need Tour România, Aytaç Acıkgoz, a fost cel care, în urmă cu trei ani, a adus pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava primele curse charter spre Antalya.

„Împreună cu echipa mea am adus la Suceava în 2016 primele zboruri charter către Antalya. Acum 6 luni am promis din nou sucevenilor un nou zbor charter către aceeași destinație, iar acum m-am ținut de cuvânt. Eu țin mult la Suceava și așa cum am mai spus-o și în alte rânduri, îmi doresc să contribui la dezvoltarea zonei. Iată cum un turc lucrează acum cu inima pentru Suceava lui Ștefan cel Mare”, a declarat co-fondatorul NEED Tour România, Aytaç Acıkgoz.

Cei care doresc să își petreacă o vacanță de neuitat în Antalya pot să își achiziționeze pachete de vacanță de la agențiile partenere NEED Tour.

„Acum câteva luni de zile, anunțam turiștii noștri cu multa emoție ca vom avea un nou zbor charter Suceava – Antalya, operat de către o companie aeriana de renume – Corendon Airlines – împreună cu touroperatorul NEED Tour.

Iată că astăzi, proiectul a debutat cu succes, iar aeronava a plecat în Antalya cu turiști fericiți și dornici de vacanțe la superlativ. Agenția noastră, în calitate de partener, este mândră de reușita acestui proiect și de colaborarea cu agenția touroperatoare. Totodată, mulțumim și turiștilor pentru încrederea manifestată față de serviciile noastre. Acest succes se datorează, într-o mare masură, acestora!”, a afirmat Mihai Costea Managerul agenției de turism Campion Tour.

Publicată de Aytaç Acıkgoz pe Duminică, 3 iunie 2018

 

Sursa foto: NEED TOUR România

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.