Primarul din Iași, Gheorghe Nichita, le-a transmis jurnaliștilor, marți dimineața, că se regăsește într-o fază în care nu poate să răspundă la întrebări, punctând că o să vină momentul în care va spune tot ce e de spus.

În primul rand stiti ca am incercat tot timpul sa comunic cu dvs. foarte bine. Indiferent de subiect, azi sunt intr-o faza in care efectiv nu pot sa va raspund la intrebari. Sunt un om care imi place sa respect toate regulile, pentru a nu fi acuzat de altceva. Stiu ce inseamna dialogul cu presa, de fapt cu cetatenii, dar in acest moment e normal sa nu fac declaratii. O sa vina si momentul in care am sa spun tot ce e de spus si poate ce e senzational in toata aceasta ancheta. Vreau sa ma intelegeti ca in aceasta etapa lucrurile se rezolva cu oamenii si noi trebuie sa ne comportam normal unii cu ceilalti pentru ca necazurile sunt pentru toti in viata asta”, a transmis primarul Nichita marți dimineața.

De precizat că și fosta amantă a lui Nichita a făcut declarații marți dimineața, afirmând că edilul de la Iași a bătut-o.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.