În perioada 24 – 26 septembrie comuna Mănăstirea Humorului va fi gazda unui eveniment inedit. Este vorba despre prima ediție a Festivalului GastroFest Bucovina. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria comunei Mănăstirea Humorului, va aduce în fața publicului cele mai bune preparate culinare din zona Bucovinei, programe artistice, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, precum și cântăreți de muzică populară recunoscuți.
Potrivit organizatorilor, între artiștii care vor urca pe scenă se numără Maria Dragomiroiu, Viorica Macovei și Alexandru Brădățan. De asemenea, atmosfera va fi întreținută și de către Ansamblul „Floare de Colț” din Câmpulung Moldovenesc.
Cei prezenți se vor putea bucura și de un parc de aventură autentic, dotat cu trei tiroliene, un panou de cățărat, un traseu vertical, precum și de facepainting, castel gonflabil, tir cu arcul. tir cu pușca, tir cu arbaleta, dar și de pictură cu henna.
„Acest festival, care sper să aibă multe ediții, va contribui semnificativ la creșterea turismului în comuna Mănăstirea Humorului. Îi așteptăm atât pe turiști, cât și pe localnici să ia parte la acest eveniment în care vor fi prezentate tradițiile și gastronomia Bucovinei”, a declarat primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru.
Trebuie precizat că prima ediție a Festivalului GastroFest Bucovina va avea loc în incinta Hotelului Floare de Colț, situat în satul Mănăstirea Humorului, strada Chilia, nr. 30, iar programul, în cele trei zile, este între orele 10:00 și 24:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.