Prefectura Suceava a informat în dimineața zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a fost asigurată pe parcursul nopții în condiții normale. Toate sectoarele de drum au partea carosabilă „la negru”, cu excepția DN2 limita cu județul Iași și DN15 C limita cu județul Neamț, zone unde ningea dimineață

 S-a acționat pe parcursul zilei de ieri și a nopții cu 30 ATB și 7 multifuncționale, fiind răspândite circa 450 tone material antiderapant.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții și continuă și acum. Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drum administrate, cu porțiuni acoperite cu zăpadă frământată 0-1cm.

S-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 570 tone material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.