Primăria municipiului Suceava va construi o primă parcare supraterană. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Lungu, care a precizat că aceasta va fi amplasată în spatele unității administrativ teritoriale sucevene.

„Demarăm proiectul pentru parcări supraterane în municipiul Suceava. Avem prinsă suma de 70 000 de lei în buget și vom face studiul de fezabilitate și studiile geo și topo pentru prima parcare supraterană pe care vrem să o facem în spatele Primăriei. Vrem să facem o parcare supraterană clasică, cu 5 nivele. După ce vom finaliza aceste studii, din investițiile care nu se vor realiza, din motive obiective în acest an, vom face redistribuiri și vreau să începem construcția primei parcări supraterane din municipiul Suceava”, a declarat edilul Ion Lungu.

De asemenea, potrivit primarului Ion Lungu,  parcări supraterane vor fi construite și în alte nouă locații din oraș, după cum urmează: la Piața Mare, în zona steagurilor din centru, pe strda Meseriașilor, în zona Tailan, în zona Hotelului Bucovina, în zona Albina, în zona Mobilă, în zona Bucovina unde este deja o parcare și în zona Protopopiatului din Zamca.

„Estimăm că aceste parcări o să coste în jur de 11 – 12 milioane de euro, însă acest lucru va fi stabilit după ce va fi făcut studiul de fezabilitate”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.