Au trecut câțiva ani, de când la cârma comunei Cacica se află o femeie, care încearcă să reprezinte comunitatea de acolo.

Aparent „bărbătoasă”, încercând să pară o femeie „independentă”, Elena Boloca mai este cunoscută de oamenii locului și sub numele de „patroana”. Gurile rele susțin că deține monopolul în comună și că oriunde ajungi în această localitate, de la florărie, la hotel, de la restaurant la firma de catering sau la pompe funebre, toate o au în spate pe primăriță. Fiind întrebată dacă intenționează să mai candideze și în acest an, pentru un nou mandat, Elena Boloca a recunoscut că dacă rezultatele de la analize medicale i-ar ieși bine, ar candida, doar că n-a întrebat-o nimeni din partid despre asta.
„Dacă îmi permite sănătatea mai candidez. Nu știu nimic. Habar nu am când își va lansa PSD candidații. Nu suntem informați. Nu am primit nicio directivă. Încă nu m-a întrebat nimeni, nimic, despre acest lucru”, a declarat pentru SuceavaLive, Elena Boloca, primarul comunei Cacica.
Dacă nici măcar cei cu ștate vechi în partid nu au habar când se va trezi la viață Partidul Social Democrat este semn că în cel mai bun caz, o va face în primăvară, odată cu natura.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.