Primăria Municipiului Suceava caută variante de urgentare a lucrărilor de introducere a reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare în cartierul Europa.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că în bugetul anului curent a prins suma de 21 de milioane de lei pentru proiectul de aducțiune de apă și canal în cartierul tinerilor de pe Dealul Tătărași.

„Apa și canalizarea în cartierul Europa va fi asigurată de Primărie. Am prins deja în buget suma de 21 de milioane de lei în bugetul pe anul acesta”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

One Response

  1. mihai grigore - poet

    : ______*______revista floare albastra = blue : 1. [ un turn h2o pe varful dealului de langa centrul electric de la intrare municipiu suceava si al doilea langa sala polivalenta in constructie !*_______( cu legatura dintre ele si centrul energetic suceava pe langa sau pe sub podul {din aval de CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI SI A MOLDOVEI } in constructie ) ( cu tunelare de suprafata folosind tuburi ceramice cu diametrul de 2m ! ) _____________2. de la turn h2o 1 se duc tuburi ceramice pana la turn h2o 3 = colt sus padure redea – ipotesti cu conexiune turn h2o pruna bosanci !_____________avem astfel o performare pe infrastructura spatiala a inelului zonei metropolitane suceava _ secventa cartier { EUROPA = BLUE NEW YORK } ___________ mihai grigore – poet .editor. scientist __________alegeri duminica in basaraaaabia se voteaza pentru unirea cu ROMANIA !********** ___________11h30’_______22.02.2019 ______*______ :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.