O tânără din orașul Broșteni a făcut un apel la bunătatea oamenilor. Iuliana Cătănoaia a scris un mesaj emoționant pe Facebook, în care îi roagă pe oameni să o ajute să își poată repatria tatăl care a decedat în Anglia.

Tatăl fetei, Dinu Cătănoaia, în vârsă de 48 de ani, și-a găsit sfârșitul în locuința în care locuia în Anglia, iar pentru repatrierea trupului neînsuflețit al acestuia este nevoie de aproximativ 4 000 de lire sterline, sumă de care familia nu dispune.

Primăria orașului Broșteni, prin primarul Nicolaie Chiriac, a reacționat rapid în urma apelului său și a hotărât să îi ofere o importantă sumă de bani.

„Eu am dat o dispoziție, iar după votarea bugetului, adică în scurt timp, acești bani vor fi virați în cont. Nu putem rămâne indiferenți la o asemenea situație și îi îndemn și pe locuitorii orașului Broșteni să fie alături de această familie, mai ales că perioada în care ne aflăm ne îndeamnă și ne obligă dacă vreți să dăm dovadă de mai multă bunătate și solidaritate. Sigur că suma noastră nu acoperă necesarul însă este un pas important făcut către țara în care acest om a murit. Condoleanțe sincere familiei”, a transmis edilul orașului Broșteni.

Redăm și mesajul fetei care vrea să își aducă tatăl acasă:

„Bună ziua, mă numesc Cătănoaia Iuliana. Tatăl meu a decedat în Anglia, iar familia mea nu are posibilitatea să îl repatrieze. Vă rugăm să ne ajutați să putem să îl aducem acasă să îl înmormântat creștinește. Avem nevoie de o suma destul de mare. Am rămas doar eu cu mama și nu avem de unde să facem rost de această sumă. Apelez la bunăvoința voastră. Chiar și cea mai mică sumă donată ne ajută să îl aducem cât mai repede acasă. Va mulțumesc frumos!!  Cont CECEROBU-(cod swift) IBAN:RO57CECEC001946309363711 cine dorește poate depune pe acest cod! NUME: CATANOAIA ELENA”, a scris tânăra pe Facebook.

Întrucât se apropie Sărbătorile Pascale ar fi frumos ca fiecare dintre cei ce pot să ajute familia îndurerată să poată să-l îngroape creștinește pe cel ce le-a fost soț și tată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.