Primăria comunei Comănești l-a premiat pe sportivul Andrei Cîmpan care a câștigat titlul de Campion European la Culturism. Potrivit edilului Grigoraș Păstrăv, sportivul a mai fost premiat de către unitatea administrativ teritorială și în toamna anului trecut, când Andrei Cîmpan a obținut titlul de Campion Mondial la Culturism (Juniori).

Edilul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv, a declarat că este mândru de sportivul comăneștean, întrucât dă dovadă de seriozitate și perseverență și duce numele localității mai departe.

„Sportivul Andrei Cîmpan din Humoreni, comuna Comănești, Campion European la Culturism, la competiția organizată în Spania în 13-15 Mai 2021, a fost premiat de Primăria și Consiliul Local Comănești cu 3.000 lei. Noi suntem mândri de rezultatele sale și, de aceea încercăm să îl susținem cât de mult putem. Andrei Cîmpan este un copil care merită să fie premiat și sprijinit! Felicitări și succes la viitoarele competiții!”, a declarat primarul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.