Comuna suceveană Cornu Luncii continuă să se dezvolte, proiectele în curs de implementare fiind în pas cu schimbările actuale. Potrivit primarului Gheorghe Fron, investițiile sunt realizate în funcție de nevoile cetățenilor, dar și de sursele de finanțare care apar prin diferite programe europene sau guvernamentale, astfel că nicio oportunitate financiară nu este neglijată.

Unul dintre proiectele deja contractate de administrația publică locală este cel privind asigurarea infrastructurii pentru transportul verde și achiziționarea unor sisteme TIC, a cărui valoare este de 1,9 milioane de lei.

„Prin acest proiect vom extinde sistemul Wi-Fi în spațiile publice și sistemul de supraveghere video. De asemenea, vom implementa ghișeul unic și vom realiza o platformă cloud online. Astfel, orice persoană fizică din România va putea să acceseze absolut orice informație despre comuna Cornu Luncii, iar cetățenii nu vor mai trebui să vină la Primărie pentru adeverințe. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei investiții, care încununează toate proiectele ce s-au realizat până acum”, a spus primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Multe alte proiecte importante sunt pe agenda edilului de la Cornu Luncii care lucrează permanent la soluții pentru creșterea confortului cetățenilor pe care îi reprezintă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.