Primăria Dărmănești, condusă de liberalul Dan Chidoveț, se află pe primul loc în topul primăriilor care au obținut cei mai mulți bani europeni nerambursabili prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Clasamentul a fost realizat de Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Nord Est Iași. 

„La nivel regional pe primul loc se află comuna Dărmănești din județul Suceava, iar la nivelul județului Iași este Holboca. La nivel național, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a efectuat plăți de peste 8 miliarde de euro până în momentul acesta ceea ce înseamnă o absorbție de peste 85% din fondurile alocate României. Noi, în fiecare exercițiu financiar facem absorbție spre 100%”, a declarat Anghel Fiocu, directorul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Nord Est Iași.

Citește și: Comuna Dărmănești – exemplu de performanță! Edilul Dan Chidoveț: „Scopul meu este să fac din localitatea noastră una dintre cele mai frumoase din județul nostru și chiar din țară”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.