Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a participat la festivitatea prilejuită de sfârşitul anului şcolar la Şcoala Generală Berchişeşti, mulțumindu-le elevilor pentru truda depusă în anul școlar, dar și cadrelor didactice, pentru străduința depusă.

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate, iar datoria noastră, a autorităţilor, este de a contribui la asigurarea celor mai bune condiţii pentru ca elevii să fie educaţi corespunzător pe băncile şcolii. Avem o răspundere imensă faţă de copiii noştri, deoarece iubirea şi afecţiunea părintească trebuie dublată de harul şi aplecarea dascălilor în procesul de educaţie şi învăţare. Le mulţumesc tuturor elevilor din comuna Berchişeşti pentru truda depusă în acest an şcolar, şi, de asemenea, mă înclin în faţa cadrelor didactice, a căror străduinţă a fost demnă de toată aprecierea. Mulţumesc şi părinţilor şi bunicilor elevilor, cărora le doresc multă sănătate şi bunăstare, pentru a putea asigura participarea copiilor la cursurile şcolare”, a fost mesajul primarului comunei Berchișești.


Violeta Țăran a anunțat că Primăria comunei Berchişeşti va susţine, ca şi până acum, buna desfăşurare a activităţilor şcolare, din convingerea că viitorul de mâine al nostru, al tuturor, trebuie să înceapă de astăzi, prin grija şi atenţia acordată elevilor.
Vă urez tuturor vacanţă veselă, energizantă, plină de peripeţii emoţionante, după care să (re)intraţi, cu entuziasm, în lumea cunoştinţelor”, le-a transmis primarului comunei Berchișești celor mici.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.