Edilul șef din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc are un nou website, bazat pe aplicația City Desk, dezvoltată de un grup de tineri câmpulungeni.

Aplicația web se află în perioada de testare publică și poate fi accesată la adresa www.campulung.net.

„Aplicația City Desk, funcțională pe toate tipurile de dispozitive mobile și desktop, este dezvoltată pe principiul smart city pentru a administra eficient fluxul de informații al unui oraș și pentru a permite răspunsuri în timp real.
Aplicația web îndeplinește următoarele categorii de funcții: website primărie; arhivă digitală de documente publice, evenimente și anunțuri; index al informațiilor publice; instrumente de promovare turistică; punct de legătură cu cetățeanul”, a declarat Mihăiță Negură.

Pe lângă acestea, aplicația oferă adaptabilitate la dimensiunea ecranului oricărui dispozitiv; structură modulară actualizată, care permite adăugarea de noi funcționalități și integrări; structură logică optimizată pentru accesul rapid la informații publice; conținut și contacte ușor de distribuit pe email și social media; formulare și acte necesare sortate pe categorii de interes; modul de achiziții publice; modul pentru posturi disponibile
Orice eroare sau sugestie poate fi transmisă pe adresa de email: erori@campulung.net

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.