Primăria municipiului Rădăuți a primit luni, 16 octombrie, vizita unei delegații din Bagnacavallo-Italia, venită cu scopul de a cunoaște reprezentanții administrației rădăuțene și de a lega noi parteneriate în vederea derulării unor proiecte în domeniul social.

Delegația italiană a fost formată din 12 persoane printre care s-au aflat primarul din Bagnacavallo, Eleonora Proni, președintele asociației Help for Family, Giannantonia Rossi, dar și un comisar de la Poliția din Ravena, Massimo Marcis.

Din partea autorităților rădăuțene au participat consilieri locali, șefi de serviciu din administrația locală, reprezentanți de la Direcția de Asistență Socială Rădăuți și reprezentanți ai Centrului Social Maria Ward.


Este o ocazie importantă pentru noi să dezvoltăm noi parteneriate în vederea derulării de proiecte în domeniul social. Avem nevoie de proiecte pentru tineri, pentru persoanele aflate în situații de risc, atât tineri cât și bătrâni și este important să avem parte de exemple de bună practică. Suntem încântați să primim vizita delegației italiene, având în vedere sprijinul constant pe care comunitatea italiană l-a manifestat față de Centrul Social Maria Ward Rădăuți. Cu siguranță, la următoarea întâlnire, vom pune bazele unui nou proiect între comunitățile Bagnacavallo-Rădăuți”, a declarat viceprimarul Bogdan Loghin.

Italienii au petrecut patru zile în zona Bucovinei, în acest timp vizitând și obiective turistice din Rădăuți, dar și mănăstirile Voroneț, Putna și Humor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.