Primăria comunei Ostra s-a alăturat proiectului „Curățăm România” și, împreună cu unitățile școlare, Ocolul Silvic, dar și cu mai mulți localnici, au ecologizat comuna. Astfel, marți, 3 mai, elevi și părinți, cadre didactice, personal auxiliar de la Școala Gimnazială Ostra, consilieri locali, angajați ai Primăriei și ai Ocolului Silvic au luat parte la ampla acțiune de colectare a deșeurilor de pe raza comunei.

Primarul Ioan Oros a apreciat efortul celor implicați în a menține localitatea curată și le-a mulțumit tuturor pentru participarea la acțiunea organizată de unitatea administrativ teritorială.

„Îi felicit pe toți pentru implicarea civică și le mulțumesc pentru participare. Prin astfel de acțiuni sper ca populația să conștientizeze cât de importantă este protejarea mediului, dar și depozitarea corectă a deșeurilor”, a declarat primarul comunei Ostra, Ioan Oros.

Edilul a precizat că transportul celor 2.350 de kilograme de deșeuri adunate a fost asigurat de firma SC Diasil din Suceava. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.