Locuitorii comunei Poiana Stampei care au în proprietate tractoare și utilaje agricole pentru care nu au deținut până acum cărți de identitate sau ITP au putut să își rezolve problemele și să intre în legalitate ca urmare a unui demers intreprins de primarul comunei Poiana Stampei, inginerul Viluț Mezdrea, care a solicitat RAR Suceava deplasarea unui laborator mobil, în comună, pentru certificarea autenticității utilajelor.

Astfel, instituția a răspuns solicitării edilului, iar marți, 18 mai, și miercuri, 19 mai, laboratorul mobil pentru certificarea autenticității utilajelor al RAR Suceava s-a deplasat la Poiana Stampei, unde a verificat tractoarele și utilajele cetățenilor.

„Pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli care dețin utilaje, am solicitat RAR Suceava prezența unei echipe tehnice în comuna noastră, evitând astfel deplasarea utilajelor, cu ajutor unei platforme, la sediul instituției din Suceava. Noi le-am pus la dispoziție o platformă betonată pentru a-și putea desfășura activitatea, iar locuitorii comunei, scutiți de cheltuieli suplimentare și cu timp economisit, s-au prezentat într-un număr semnificativ, semn că ideea noastră a răspuns exact nevoilor cetățenilor”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, inginerul Viluț Mezdrea.

De asemenea, edilul a adresat mulțumiri directorului RAR Suceava, Tiberiu Dumitru Lupu, pentru că a răspuns pozitiv acestui demers de a ajuta fermierii din comuna Poiana Stampei să intre în legalitate cu utilajele pe care le dețin în gospodăriile proprii.

Registrul Auto Român le recomandă celor care utilizează tractoare și utilaje agricole cu care se deplasează și pe drumuri publice să ceară sprijinul autorităților pentru a intra în legalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.