Primăria comunei Pojorâta, împreună cu comunitatea din Pojorâta, înființează, începând de luni, 28 februarie, în Stația Peco SOCAR Pojorâta un punct de sprijin pentru cetățenii ucraineni care tranzitează comuna.

Oamenii vor primi sandvișuri, apă, ceai, cafea și combustibil în limita posibilităților. 

Totodată, în Stația Peco SOCAR va fi amplasată o urnă pentru o colectă financiară. Banii adunați vor fi destinați ajutorării cetățenilor ucraineni care fug din calea războiului.

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim solidari cu semenii noștri! Să îi ajutăm să treacă mai ușor prin necazul care îi încearcă! Situația Ucrainei este dramatică și, de aceea, nu putem fi indiferenți. Comunitatea din Pojorâta este alături de comunitatea ucraineană și își ajută frații refugiați de război. Le mulțumesc oamenilor care se implică și care contribuie la alinarea suferinței ucrainenilor! Totodată, mulțumesc și reprezentanților SOCAR care au dat curs solicitării noastre și care contribuie la această campanie de ajutorare a celor care au lăsat în urmă tot!”, a declarat primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.