Secția de Drumuri Naționale Suceava își neglijează de ani buni atribuțiile, iar multe dintre „curțile” sale sunt adevărate dovezi de incompetență și nepăsare.

Cel mai recent exemplu în acest caz este Drumul European E 58, care urcă din comuna Pojorâta spre Pasul Mestecăniș.

Aici, mulți ani la rând, Primăria Pojorâta a strâns gunoaiele din parcările de care răspunde Secția de Drumuri Naționale, principala preocupare a secției fiind cine face mizerie în parcări, nicidecum ecologizarea acestora.

De curând, în mediul online au apărut mai multe imagini cu parcările lăsate în mizerie, iar Primăria Comunei Pojorâta și Ocolul Silvic Pojorâta au mai făcut, încă o dată, curățenie în urma celor care aruncă și în locul celor care ar fi trebuit să strângă.

„Le mulțumesc în primul rând celor de la Ocolul Silvic Pojorâta care, încă o dată, au dat dovadă de spirit civic. Contravaloarea transportului și depozitării la Depozitul Ecologic de Deșeuri de la Moara va fi suportată de Primăria Pojorâta. Trag pe această cale un semnal de alarmă și îi rog pe cei de la Secția de Drumuri Naționale să își facă curățenie în curte”, a transmis primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu.

Contactați telefonic, până la ora publicării articolului, reprezentanții Secția de Drumuri Naționale Suceava nu au fost disponibili.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.