Primăria municipiului Rădăuți își sistează programul cu publicul până la sfârșitul lunii mai, iar cetățenii care care au probleme urgente de rezolvat au la dispoziție două ghișee, cel de la intrarea principală și cel pentru plata taxelor și impozitelor locale. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Bogdan Nicolau, care a precizat că programul celor 78 de salariați ai Primăriei se decalează, astfel încât oamenii vor lucra în două schimburi, respectiv de la ora 6:00 la ora 14:00 și de la ora 14:00 la ora 22:00.

Aici trebuie precizat că fiecare angajat va lucra în biroul său pentru a evita orice risc de infectare cu noul coronavirus.

De altfel, 11 dintre angajații unității administrativ teritoriale au intrat în autoizolare la domiciliu, întrucât au fost contacții edilului de la Rădăuți care este infectat cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau, a declarat că în cursul zilei de joi, 14 mai, unitatea administrativ teritorială este dezinfectată.

Fac un apel la rădăuțeni să respecte măsurile impuse de autorități pentru a se proteja, atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jur”, a declarat viceprimarul Bogdan Nicolau.

Totodată, acesta a subliniat că educația este un sector prioritar, de aceea, în colaborare cu angajații primăriei dar și cu primarul Tătar, vor căuta soluții pentru ca examenele de bacalaureat și de testare națională să fie desfășurate în condiții de maximă siguranță atât pentru elevi cât si pentru cadrele didactice.

Nicolau a subliniat că unitatea administrativ teritorială va achiziționa tuneluri de dezinfectare pentru unitățile școlare din municipiu, în așa fel încât elevii să nu fie puși în pericol.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.