Primăria și Consiliul Local Sadova, Școala Gimnazială Sadova, Căminul Cultural „Zorile” și Biblioteca Comunală „Dragoș Vicol” vă invită să participați la evenimentul „Centenarul Marii Uniri, care va avea loc în data de 1 decembrie 2018, la Căminul cultural „Zorile”.

Evenimentele dedicate Zilei României vor începe la ora 11:00, cu intonarea Imnului Național, apoi primarul Mihai Constantinescu și profesorul Zbranca Viorel vor vorbi despre evenimentul istoric de la 1 decembrie 1918.
Cei prezenți vor asista apoi la un recital susținut de elevii Școlii gimnaziale Sadova – dirijor-profesor Victor Mahu și la un recital susținut de formația de suflători „Trompetele de argint” a Clubului Copiilor Câmpulung Moldovenesc – instructor –profesor Romeo Grosu, dirijor – profesor Niță Bârsa.
În cadrul evenimentului de la Sadova vor fi premiate și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar programul se va încheia cu un spectacol folcloric susținut de ansamblul „Flori de Bucovina” și artiștii Laura Erhan, Mircea Coca, Emilia Rusu, Giorgiana Piticariu și Andreea Coca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.