Marți, 17 decembrie, peste 260 de colindători proveniți din toate școlile și toate grădinițele orașului au venit cu colindul la Primăria din Gura Humorului, amănând ședința festivă a consiliului local până după ora 16:00.

După un adevărat maraton de colinde, întins pe mai multe ore, deoarece personalul primăriei i-a recompensat pe toți colindătorii cu sucuri și fursecuri, membrii Consiliului Local Gura Humorului au putut să-și înceapă ședința pentru care se adunaseră.
Deși şedința festivă este în mod obișnuit doar un prilej ca membrii să-și ia rămas bun de la anul în curs și să-și ureze între ei Sărbători Fericite, această ședință a fost diferită, unele urgențe cerând diverse hotărâri de consiliu. După încheierea votărilor pentru hotărârile care au fost luate în discuție, primarul Marius Ursaciuc și consilierii locali au ciocnit un pahar de șampanie, trecând cu acest prilej la partea festivă a programului.
Deși prezenți, am considerat că şedința festivă a Consiliului Local Gura Humorului este totuși un eveniment privat, așa că însoțim acest articol doar cu câteva fotografii, regretând că nu am știut de maratonul colindelor care cu siguranță ar fi meritat filmat.

  Ursaciucsedinta gura humorului ursaciucbrad craciun

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.