Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi atrage atenția sucevenilor care aruncă aiurea gunoaiele. Acesta a subliniat că menținerea orașului curat nu este doar responsabilitatea autorităților, ci și a sucevenilor care ar trebui să păstreze curățenia. Totodată, viceprimarul sucevean a informat că inspectorii din Primăria Suceava au dat amenzi de 55.500 de lei pentru nerespectarea regimului de depozitare a deșeurilor.
„Un oraș civilizat este, în primul rând, un oraș curat!
Cu siguranță cu toții suntem de acord cu această afirmație, însă câți dintre noi contribuim ca aceasta să devină realitate? 
Imaginile de mai jos cred că pot fi un răspuns. Într-adevăr, responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic.
Iar cum lipsa civilizației se «plătește», colegii mei inspectori au aplicat sancțiuni în valoare de 55.500 lei, un total de 39 de sancțiuni, 26 pentru persoane juridice și 13 pentru persoane fizice.
 https://www.suceavacurata.ro/ – site-ul de unde sucevenii pot lua informațiile necesare cu privire la depozitarea conformă a deșeurilor, programul de colectare, dar și informații despre colectarea selectivă a deșeurilor.
Împreună menținem orașul curat și contribuim la bunăstarea mediului înconjurător!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.