Conform Strategiei Naționale de Vaccinare, Primăria Suceava se pregătește pentru etapa a doua de vaccinare care începe pe 15 ianuarie. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Lucian Harșovschi, care a precizat că în cadrul Primăriei municipiului Suceava a fost realizat un sondaj privind intenția de vaccinare.
„Prin urmare, sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze, considerând că este singura modalitate prin care putem elimina virusul din viețile noastre.
Vorbim despre colegii de la: Proiecte Europene, Asociații de Proprietari, Ecologizare, Administrare Străzi, precum și cei de la Transport”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi.
Acesta a adăugat că, la nivelul întregii Primării, majoritatea angajaților vor să se vaccineze, în procent de 67,74 %. De asemenea și conducerea primăriei se va vaccina, în procent de 100% (primar, viceprimari și secretar general).
Centrele care vor fi amenajate de Primărie și în care se vor putea face vaccinările sunt sălile de sport ale: Școlii Gimnaziale Nr. 9 din Obcini, Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Burdujeni, Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Ițcani. La acestea se adaugă un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall și bineînțeles, foarte important, Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.