Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, săptămâna viitoare, va demara operaţiunea de reparare a trotuarelor de pe trei străzi care vor fi asfaltate

strada-lev-tolstoisursa sandrinio.ro

„În acest an avem un număr important de lucrări de reabilitare, de asfaltări în municipiul Suceava. Ne dorim să începem acest lucru pentru că sunt și foarte multe solicitări din partea sucevenilor, dar din păcate suntem ținuți în șah, ați văzut  cum a fost vremea în ultima vreme, să sperăm că nu va mai veni iarna din nou. Ca atare, vom începe pe 1 martie, pe trei străzi importante din municipiu: străzile Zorilor, Mihai Viteazu și Jean Bart, unde vom lucra la trotuare, pentru că la trotuare se poate lucra indiferent de vreme. De asemenea lucrăm și pe anumite zone unde au apărut fisuri în asfalt, deși per total străzile arată cât de cât bine ”, a declarat primarul Lungu.

Datorită vremii calde, administrația locală a decis repararea unor străzi, unde se va folosi asfalt rece, iar în unele cazuri se va apela la pavele.

 

„De asemenea, avem o serie de străzi pe care le reparăm cu pavele refolosibile, urmând ca în continuare să le reasflatăm. În perioada următoare vom monta pragurile de sol pe care le-am achiziționat de curând, pentru reducerea pericolelor acolo unde se înregistrează multe accidenete rutiere, pe Calea Unirii, la grupul școlar numărul 2, strada Mărășești, în dreptul școlii generale numărul 3, strada Petru Rareș, la Liceul de Artă și strada Putnei, la blocurile ANL. Deci, încet-încet, începem să lucrăm la reparațiile și întreținerea străzilor. Așa cum am mai spus, avem un buget consistent, sunt aceste reparații pe fondul de reabilitare. Prin prisma acestui buget vom scoate imediat la licitație lucrările pentru patru străzi din municipiu: Mihai Viteazu, Bogdan Vodă, Lev Tolstoi și Constantin Moraru, străzi ce vor fi asfaltate pentru prima dată”, a declarat primarul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.