𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚, 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚. Astfel, primarul Ion Lungu a declarat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 12 aprilie, că a purtat discuții cu directorul Casei de Cultură din Suceava, Rodica Brânză, referitor la lucrările care se fac la acest obiectiv important cu suma de bani repartizată de la municipalitate.

„S-au schimbat mochetetele, sunt în curs de schimbare husele la scaune, s-au montat huse noi pe aproximativ jumătate din scaune, s-au montat 6 aparate de aer condiționat de mare capacitate pentru încălzirea scenei si a sălii de spectacole. Este foarte deteriorată fațada și ca urmare a infiltrațiilor de apă cad bucăți de fațadă de pe pereți. Al doilea pas pe care vrem să-l facem se referă la un Acord de Asociere între Primărie și Casa de Cultură pentru finanțarea întocmirii documentației tehnico -economice, expertiză, studiu de fezabilitate, pentru reabilitarea pe un proiect european, Casa de Cultura fiind o entitate de interes public.
Sunt optimist că vom găsi soluția legală și financiară să salvăm Casa de Cultură din Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.