Primăria municipiului Suceava nu va închiria nocturna pentru meciul ce va fi jucat între Foresta și Dinamo întrucât, după cum a precizat primarul Ion Lungu, Clubul sportiv a încasat sume mari de bani de la unitatea administrativ teritorială, precum și de la Consiliul Județean.

„Primăria nu va închiria nocturnă pentru meciul Dinamo – Foresta. Trebuie sa spun că, anul acesta, atât Primăria, cât și Consiliul Județean au dat bani la fotbal. De foarte mult timp nu au mai fost alocate atâtea fonduri. Ei au o stabilitate economică foarte bună în prezent. Sunt două soluții: una să joace ziua și a doua să se ocupe clubul de închirierea nocturnei”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a mai adăugat că meciul dintre Dinamo și UTA a fost disputat pe timp de zi, ceea ce se poate întâmpla și la Suceava.

În ceea ce privește Stadionul Areni sau construirea unui nou stadion, edilul Sucevei a precizat că există un PUZ aprobat, precum și proiecte pentru construirea unui complex sportiv, la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, însă finanțarea trebuie să vină de la Guvernul României, care până acum nu a dat niciun leu.

„Când va fi o guvernare liberală, lucrurile vor sta diferit la Suceava. Așa cum a finanțat PSD-ul lucrări în Alexandria, Videle sau Târgu Jiu, așa va finanța PNL-ul lucrări importante în Suceava și în Moldova”, a adăugat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.