Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al municipiului Suceava, care va avea loc în data de 26 aprilie, se află proiectul de hotărâre privind aprobarea Contractului pentru asigurarea unor cheltuieli de personal aferente medicilor, medicilor dentiști, asistenților medicali și a cheltuielilor pentru medicamente și materiale sanitare pentru baremul de dotare din cabinetele de medicină generală și dentară din unitățile sanitare de învățământ, pentru anul 2018.

În  subordinea Direcției de asistența socială Suceava, compartimentul de Medicină Școlară, se află 11 cabinete de medicină generală, din care 10 cabinete medicale școlare și un cabinet medical studențesc, precum și 8 cabinete  școlare de medicină dentară. Numărul total de posturi este de 61, din care 60 de posturi de medicină școlară și dentară și un post de mediator sanitar.
Potrivit expunerii de motive, valoarea totală a contractului pentru acest an este de 3.256.970 lei, sumă care include cheltuielile cu salariile și cheltuieli cu medicamente și materiale sanitare și dentare.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.