Edilul sucevean Ion Lungu a anunțat că Primăria Suceava este solidară cu cei de la Spitalul Județean și a pus la dispoziție 57 de cadre medicale, doctori și asistente, de la cabinetele din școli și de la Creșă.

„Am toată stima pentru medicii de la spital care sunt adevărații eroi în această perioadă. Primăria a pus la dispoziție 57 de cadre medicale, de la Medicina Școlară și de la Creșă, din care 19 sunt medici. Suntem solidari cu cei de la Spital, îi apreciem, au tot respectul nostru, pentru că duc o bătălie foarte grea”, a transmis Ion Lungu.

Acesta a precizat că municipalitatea va acorda, printr-o hotărâre de Consiliu Local, sprijin financiar unei doctorițe de la Spitalul Județean Suceava, care se află într-o situație destul de delicată.
De asemenea, primarul sucevean a precizat că au fost primite foarte multe solicitări la numărul telefonic destinat cetățenilor din municipiu aflați în autoizolare, în special din partea bătrânilor.

„Deja avem foarte multe solicitări, bătrâni care ne cer sprijinul, iar unii chiar ne cer să îi ajutăm să își procure anumite medicamente care nu se găsesc”, a precizat edilul.

Primarul Ion Lungu le-a transmis sucevenilor și un mesaj în care îi îndeamnă să respecte recomandările autorităților.

„Dragi suceveni, în această perioadă grea pentru țara noastră, pentru poporul nostru, am o rugăminte la dumneavoastră: să stați cât mai mult posibil acasă, să evitați deplasările, să nu mergeți în spații aglomerate. Să ne rugăm ca orașul nostru să fie cât mai puțin afectat de această epidemie”, a mai transmis primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.