Locuitorii comunei Todirești au un motiv nou de mândrie, administrația locală amplasând mai multe stații de maxi-taxi, distribuite pe raza întregii comune.
Astfel, odată cu venirea sezonului rece, cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun, nu vor mai trebui să stea și să aștepte în vânt, ploaie sau ninsoare. Primăria comunei Todirești a amplasat 10 stații în satele Costâna, Pârhăuți, Todirești și Soloneț, stații construite în stilul arhitectural al zonei.


Era nevoie de această investiție deoarece avem elevi care fac naveta la școlile și liceele din municipiul Suceava sau în orașul Cajvana, avem oameni care merg la muncă, dar și persoane vârstnice care merg la oraș să își rezolve diverse probleme. Valoarea acestei investiții este de 52.000 de lei, banii provenind din bugetul local”, a declarat primarul comunei Todirești, Vasile Avram.
Stațiile de maxi-taxi sunt construite pe platforme de beton sau pietriș, structura lor este din lemn și policarbonat, și sunt acoperite cu tablă cutată, brun-roșcată. În zonele în care platforma stației este de pietriș, se așteaptă lucrările pentru introducerea țevilor de apă.
Totodată, primarul Vasile Avram le cere cetățenilor din Todirești să păstreze ordinea și curățenia și să nu deterioreze aceste stații de așteptare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.