Primăria municipiului Suceava va acționa în instanță decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (C.N.S.C.). Viceprimarul Ovidiu Doroftei a declarat că dacă vor avea câștig de cauză, Suceava va avea firmă de salubritate.

„În primul rând, ca și autoritate contractantă, ne apărăm punctul de vedere. Discuțiile pe care le-am avut cu cei de la juridic și analizând opțiunea oferită de ei de reluare sau anulare, reiese că există și această cale, prin care dorim să atacăm decizia CNSC”, a declarat Ovidiu Doroftei.

Astăzi, 19 iulie, este termenul limită de depunere a contestațiilor pentru cele trei firme care au participat la licitație, iar pentru primărie ultima zi este ziua de miercuri.

„Ne dorim ca până în septembrie să fie soluționată în instanță aceasta problemă, pentru că nu sunt mulțumit de serviciile pe care cei de la Rosal le fac în acest moment”, a declarat Doroftei. Dacă se decide în instanță să rămână valabilă hotărârea dată de CNSC, atunci cel puțin cei de la Rosal au afirmat în nenumărate rânduri că dacă e nevoie, vor merge până la CEDO.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.