Primăria comunei Vatra Moldoviței și-a dotat parcul auto cu un tractor nou dotat cu remorcă, lamă de zăpadă, încărcător frontal și cupă. Acest utilaj va fi folosit atât în sezonul rece pentru deszăpezire, cât și pe timpul verii pentru diferite lucrări de gospodărire a comunei.

Proiectul „Achiziție utilaje pentru dotarea serviciului public de interes local și gospodărire comunală al comunei Vatra Moldoviței, județul Suceava” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, obținut prin GAL „Bucovina de munte”.

Potrivit edilului Virgil Saghin, investiția se ridică la 423.835,97 lei, din care 306.949,02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, echivalentă cu 72,42% din valoarea totală eligibilă aprobată, restul sumei reprezentând cofinanțare de la bugetul local al comunei Vatra Moldoviței.

„Este un utilaj nou de care comuna avea nevoie pe care îl vom folosi de fiecare dată când va fi nevoie. De asemenea, intenționăm să achiziționăm și o sărăriță, dar și un tocător, astfel încât să putem efectua în regie proprie cât mai multe lucrări”, a declarat primarul comunei Vatra Moldoviței, inginerul Virgil Saghin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.