Cinci consilieri locali suceveni fac parte din comisia de negociere pentru achiziția spațiilor aparținând TASA SA și care sunt închiriate de TPL Suceava. Astfel, în urma votului din Consiliul Local, cei cinci membri ai comisiei de negociere sunt: Lucian Harșovschi, Marian Andronache,  cei doi consilieri locali din AGA, Cristi Crețu și Constantin Munteanu și respectiv Marius Cernescu. Din  comisia de supleanți fac parte consilierii locali Bogdan Bicsi, Daniel Prorociuc și Ovidiu Milici.

Potrivit  proiectului de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și aprobat de către deliberativul local, consilierii locali urmează să aprobe, de principiu, achiziționarea  spațiilor deținute de TASA SA și folosite de TPL Suceava.

Directorul TPL Suceava, Darie Romaniuc, a precizat TPL că este unic operator al serviciului de transport public de persoane din municipiul Suceava, și își desfășoară activitatea în spațiile deținute sub formă de chirie de la proprietarul clădirilor, Transporturi Auto SA Suceava cu mențiunea că terenul aparține TPL, iar clădirile sunt ale Societății Transporturi Auto SA Suceava și consideră necesară achiziția acestor clădiri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.