Deliberativul local se va întruni joi, 28 martie pentru a vota un proiect de hotărâre privind achiziționarea prin negociere directă a clădirilor construcții speciale proprietatea Societății Transporturi Auto Suceava SA. Este vorba despre garajele de pe strada Traian Vuia, unde își are sediul și societatea de transport public de călători a municipiului – TPL SA.

Prețul estimat de către Primărie  pentru achiziționarea clădirilor, terenul de dedesubt aparținând municipiului Suceava, este de aproximativ 550.000 de euro.

Trebuie precizat că, printr-o ședință anterioară a Consiliului Local, a fost numită comisia de negociere, aceasta fiind formată din consilierii locali Constantin Munteanu, Petru Marius Cernescu  și Cristinel – Silviu Crețu, viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache precum și dintr-un număr de patru persoane din aparatul de specialitate al primăriei, respectiv: Camelia Dimian – director executiv Direcția Patrimoniu, Paul Iftimie – director executiv Director Juridic, Niculai Frunzaru – director general al Direcției Tehnice și de Investiții și Ileana Amariei – șef serviciu autorizare activități comerciale.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.