Ilie Boncheș, primarul municipiului Vatra Dornei, este convins că pentru a aduce un plus valoare în județul Suceava și pentru a exista investiții care să vină în sprijinul cetățenilor acestui județ, este nevoie de un guvern condus de Cioloș.

Astfel, edilul dornean îi îndeamnă pe toți cetățenii din județ să fie alături de echipa PNL, subliniind faptul că, și el, la Vatra Dornei se va zbate pentru un scor onorabil pentru Partidul Național Liberal.

dsc_0269

„Am convingerea că cea mai bună echipă este cea a Partidului Național Liberal, deoarece aici sunt oameni care au experiență, care au lucrat în administrația publică și care doresc binele României”, a declarat Ilie Boncheș.

Acesta a dat asigurări că împreună cu liderii PNL vor câștiga, la fel cum au făcut și la alegerile locale.

„Mă voi lupta pentru campania aceasta și vom reuși să câștigăm și să mergem înainte”, a spus primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Adrian Popoiu, primar Siret

Popoiu: „Avem și noi «Dodonii» noștri”

Adrian Popoiu, primarul orașului Siret, speră ca viitorul guvern să fie condus de actualul prim-ministru, Dacian Cioloș. De asemenea, acesta își dorește ca liberalii să fie majoritari în Parlamentul României.

„Gândiți-vă că în jurul nostru este roșu. Avem și noi «Dodonii» noștri. Dacă Liviu Dragnea sau Victor Ponta s-au întâlnit cu cine s-au întâlnit în ultima vreme, cu persoane precum președintele Chinei sau cel al Rusiei, Dacian Cioloș s-a întâlnit în schimb cu lideri precum Angela Merkel sau François Hollande”,  a declarat Adrian Popoiu, primarul orașului Siret.

Edilul din Siret a subliniat că printre cele mai importante mize ale României se numără și miza externă, de care Partidul Național Liberal trebuie să țină cont.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.