Primarul Orașului Siret, Adrian Popoiu, îi informează pe sireteni care este stadiul lucrărilor care se desfășoară în localitate, dar și despre controalele pe care le are la proiectele pe fonduri europene. Acesta a subliniat că face precizările întrucât contracandidatul său de la PSD a furat startul campaniei electorale și încearcă să-i inducă în eroare pe sireteni, în ceea ce privește proiectele pe fonduri europene.


„Ieri am avut vizita trimestrială de monitorizare privind evoluţia proiectului care are ca obiectiv amenajarea falezei. Joia trecută a fost un control de verificare a ultimelor situaţii de lucrări şi a ultimelor documente de plată transmise către ADR iar ieri a fost vizita de monitorizare trimestrială prin care se urmăreşte evoluţia generală a proiectului. Acest tip de verificare este unul normal. Rezultatele au fost pozitive.

În ultima perioadă PSD a încercat să ducă în derizoriu munca noastră în domeniul proiectelor europene. Din acest motiv am decis să vă prezint şi informaţii despre activitatea curentă în acest domeniu şi nu doar momente speciale cum ar fi semnări de contracte sau începere a lucrărilor”,  a explicat primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.