Primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, a anunțat că primele două locuri de joacă din oraș au fost finalizate și date în folosință, spre bucuria copiilor. Edilul a precizat că fiecare spațiu de joacă a fost conceput cu atenție la detalii, având în vedere nu doar aspectul recreativ, ci și dezvoltarea armonioasă a copiilor din oraș. Acestea sunt amplasate strategic în Broșteni, Cotâgași, Holda, Frasin și Dârmoxa, edilul asigurându-se că fiecare copil din orașul Broșteni are acces la un mediu sigur și stimulant pentru joacă și dezvoltare.
„Cu bucurie în suflet, vă anunț că primele spații de joacă din oraș au fost finalizate, iar celelalte 5 spații de joacă vor fi gata și ele până la sfârșitul anului.
Acestea reprezintă primele spații de joacă reînnoite și marchează începutul unei transformări remarcabile pentru micuții noștri și întreaga noastră comunitate.
Inițiativa aceasta, demarată de administrația locală, reflectă angajamentul nostru hotărât față de copiii orașului Broșteni.
Prin intermediul acestor spații de joacă, ne propunem să încurajăm interacțiunea socială, să dezvoltăm abilitățile fizice și cognitive ale copiilor și, nu în ultimul rând, să le oferim oportunitatea de a trăi o copilărie sănătoasă și fericită.
Am implicat comunitatea în procesul decizional, luând în considerare părerile și sugestiile exprimate de locuitorii orașului. Acest proiect a fost construit cu transparență și colaborare, având în vedere nevoile reale ale copiilor și familiilor lor”, adeclarat primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui.
Edilul a adăugat că finanțarea acestor spații de joacă a provenit din bugetul local, din economiile făcute anii trecuți, iar banii au fost investiți cu atenție pentru a asigura dotarea acestora cu echipamente moderne și inovative, respectând cele mai înalte standarde de siguranță. El a mai spus că fiecare spațiu de joacă va fi iluminat și supravegheat video, pentru a aduce un plus de siguranță.
Această inițiativă nu se rezumă doar la construirea unor spații de joacă, ci și la promovarea dezvoltării armonioase a copiilor noștri. Într-o lume dominată de tehnologie, considerăm esențial să oferim oportunități pentru activități recreative în aer liber, încurajând interacțiunea socială și dezvoltarea abilităților fizice și cognitive.
Sper că aceste noi spații de joacă vor aduce bucurie, zâmbete și amintiri frumoase în viețile copiilor noștri, contribuind la crearea unei comunități mai unite.
Vă rog pe toți să acordați o atenție deosebită acestor spații de joacă și să respectați cu strictețe condițiile de înălțime și greutate stabilite pentru utilizarea lor în condiții de siguranță. Este esențial ca toți cei care le folosesc să fie conștienți de limitele de siguranță pentru a preveni incidente neplăcute.
În plus, vă solicităm să mențineți curățenia în aceste spații și să le tratați cu respect. Dacă observați orice deteriorare sau intenție de distrugere sau vandalizare, vă rugăm să ne anunțați cât mai rapid posibil”, a conchis edilul de la Broșteni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.