Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a informat că unitatea administrativ teritorială pe care o conduce înregistrează datorii de ordinea milioanelor de euro. Astfel, tânărul edil a anunțat că a preluat o Primărie îndatorată de către fostul primar Nistor Tătar. Cea mai mare sumă datorată este înregistrată la capitolul gaz metan, acolo unde Tătar a adunat datorii de 1 milion de euro.
„Așa cum am promis, voi fi foarte transparent în legătură cu activitatea mea de primar ales al municipiului Rădăuți. În urma problemelor financiare identificate la Primarie, dar și condus de dorința dezvoltării, am venit la București pentru a găsi rezolvare la aceste probleme. Permiteți-mi să va prezint o serie de cifre, (acestea nefiind toate cifrele), pentru a vă putea face fiecare o părere despre ce se întâmplă:
1. Am găsit neplătită la ACET suma de 2,2 milioane de RON, suma ce reprezintă plata la apa meteorică. Momentan negociez o eșalonare a plății.
2. Am găsit o Hotărâre Judecătorească definitivă în valoare de 1,2 mil RON la Servicii Comunale neplătită.
3. Alte procese cu aceeași firmă, în derulare.
4. La sfârșitul săptămânii trecute am fost sunat de ministrul Economiei care a fost stupefiat sa vadă în sistem ca Rădăuțiul figurează cu plăți restante la gaz în valoare de 1 milion de Euro!
5. În perioada de o lună cât a durat transferul de putere, fostul primar a făcut plăți în valoare de aproximativ 6,7 milioane RON!
Am făcut în acest sens demersuri la Guvernul României pentru a ne sprijini”, a subliniat Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți.
Pe de altă parte, edilul a subliniat că în toate demersurile pe care le face are sprijiul necondiționat al președintelui Flutur și al parlamentarilor PNL de Suceava. În ceea ce privește investițiile din oraș, Bogdan Loghin a precizat că a depus la Compania Națională de Investiții o serie de proiecte menite să dezvolte Rădăuțiul.
„Vreau să punctez în mod deosebit faptul că beneficiem de sprijinul extraordinar în acest sens din partea președintelui CJ, Gheorghe Flutur, care arde de nerăbdare să vadă Rădăuțiul dezvoltat așa cum am promis dar și de disponibilitatea și cunoștințele domnului deputat Dumitru Mihălescul, împreuna cu care m-am deplasat la București.
În acest sens, va informez despre proiectele puse în discuție la CNI, proiecte ce le vreau implementate cât mai repede:
1. Proiect Sala de Sport Polivalentă, pe care o vom construi la Liceul Andronic Motrescu;
2. Proiect pentru construirea Spitalului de Infecțioase în curtea Spitalului Vechi;
3. Proiect pentru reabilitare a Sinagogii din Rădăuți;
4. Proiect pentru renovarea Primăriei Rădăuți;
5. Proiect pentru construirea unui nou stadion cu tribună și vestiare în locul celui vechi;
6. Proiect pentru renovarea Casei de Cultură;
7. Alte proiecte care trebuie făcute pentru drumuri!
A fost o vizită de lucru importantă în care mi s-a confirmat profesionalismul și deschiderea totală pentru a dezvolta localități, din partea instituțiilor aflate in subordinea Guvernului Ludovic Orban.
În final nu pot decât sa spun că sunt foarte încrezător în echipa PNL, echipă împreună cu care voi aduce creșterea calității vieții in Rădăuți!”, a conchis Bogdan Loghin.

One Response

 1. Mugur_Ciumică

  Cum adică: „..am gasit la primărie…” ???Dar domnul Loghin unde a lucrat până când a fost primit la partidul vitelor de pripas? Ce funcție avea?
  Apoi,cum adică „…tânărul edil a anunțat că a preluat o Primărie îndatorată de către fostul primar Nistor Tătar…”?
  Nistor Tătar lucra fără consiliu local,lua hotărâri in nume propriu,ia mai adu aici un milion de euro,mai bagă o datorie etc.,cum vine asta? Și iarăși,ce făcea in timpul ăsta „tânărul” viitor renegat? S-a dus la guvern,la procuror, sau nu a avut timp deoarece avea program de pupat în kur,restanțe,cum ar fi,la domna Dancilă&odioșii,de-acum,pesediști?
  Noul program de pupat în kur al tânărului renegat arată astfel:
  „Vreau să punctez în mod deosebit faptul că beneficiem de sprijinul extraordinar în acest sens din partea președintelui CJ, Gheorghe Flutur, care arde de nerăbdare să vadă Rădăuțiul dezvoltat așa cum am promis dar și de disponibilitatea și cunoștințele domnului deputat Dumitru Mihălescul, împreuna cu care m-am deplasat la București.”
  …in care formularea:„ Gheorghe Flutur, care arde de nerăbdare să vadă Rădăuțiul dezvoltat” ar merita un premiu Pullitzerla categoria „The tzok of the kur” iar „disponbilitatea și cunoștințele(????) domnului deputat Dumitru Mihalescul…” reprezintă descrierea unei obișnuite activități de traficare de influență la parlamentarii pdl cu diploma de bacalaureat luată la 39 de ani,la un „liceu” din Marginea…
  Apoi,cu privire la proiectele renegatului,date ca sigure,veți ști că:
  Ion Lungu ,care este kurvă bătrână și este,mi se pare,la al cincilea mandat de primar,tot face sală polivalentă începând de pe la primul mandat și încă nu i-a ieșit,abonamentul său la fonduri norvegiene&elvețiene fiind suprasolicitat cu chestiuni asfaltice,de sezon electoral,ezact când stă să-nceapă… Dacă te-ajută dumnezeul renegaților și semi-ungurul Lajos să mai ieși primar,reține acest proiect măreț pentru re-lansare…
  Ce treabă ai dumneata cu sinagoga,pe care vrei să o reabilitezi? Care este principiul,Romania este,cf. Constituție,cartea de căpătâi a strămoșului dumitale politic Petrov,care dormea cu capul pe ea,după ce se îmbăta,deci este stat laic,cum să-ți treci în program că vei reabilita,discriminatoriu,o unitate de cult?
  Nu numai sală polivalentă,vei face și stadion? Nou,vezi bine…
  In rezumat și revenind: ce făceai dumneata,cu ce te ocupai,când Nistor Tătar făcea datorii? Făceai studii de impact electoral la acțiunea de renegare?
  Sau ce făceai,că e important?
  Docomentul,umflatule,este doar o justificare pentru previzibilul dumitale eșec,ți-ai tras căciulă prea mare pentru un cap așa mic…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.