Pe principiul „Nu se omoară o știre bună pentru un adevăr”, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a devenit ținta unui atac de presă care nu are conexiune în realitate.

Întrucât în momentul vaccinării edilului nu i s-a făcut o fotografie, consilierii săi optând pentru o captură din materialul video transmis  live, Bogdan Loghin a decis să refacă momentul vaccinării, ceea ce a presupus un alt cadru, pentru că programul centrului de vaccinare se încheiase. Decizia primarului a venit ca urmare a cererii unor fotografii clare din partea mass-mediei locale.

Cu alte cuvinte, atâta vreme cât edilul Bogdan Loghin a fost live pe Facebook în momentul vaccinării, nu există niciun dubiu asupra veridicității acțiunii. Mai mult decât atât, o altă dovadă că vaccinul a fost făcut pe bune și nu la chiuvetă este starea de sănătate de marți, 21 septembrie, a primarului Bogdan Loghin, acesta având unele reacții adverse specifice vaccinului antiCOVID.
Reamintim că în luna decembrie 2020 Bogdan Loghin a avut o formă gravă de coronavirus, fiind internat în Spitalul Municipal Rădăuți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.