Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, s-a întors marți, 26 ianuarie, dintr-o delegație, de la Oradea, unde a participat la un schimb de experiență pe teme de administrație publică.

Vizita la Oradea, alături de reprezentanți ai Serviciilor de Urbanism, Achiziții Publice, Impozite și Taxe, Economic, Fonduri Europene, Juridic și Audit a fost o promisiune mai veche. Loghin a promis încă din campanie că dorește să arate funcționarilor, o Primărie model, condusă de tineri, care au reușit să schimbe în bine mentalitatea celor ce lucrează în folosul cetățeanului. 

La Oradea, rădăuțenii au participat la ședințe pe departamente și la o ședință comună în care funcționarii Primăriei de acolo, alături de primarul Florin Birta și viceprimarul Patricia Moș au dat dovadă de deschidere totală, oferind exemple și suport în înțelegerea și rezolvarea procedurală a unor probleme.

Primarul Loghin a mai declarat că vizita a fost un succes și este încrezător că  va reuși alături de funcționarii Primăriei Rădăuți să pună în practică unele modele de succes văzute la Oradea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.