Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți, a fost ales membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pentru perioada 2022 – 2026. Vestea a fost primită cu bucurie și recunoştință.

Trebuie precizat că o dată la 4 ani au loc alegeri pentru Adunările Eparhiale din cuprinsul Patriarhiei Române.

Unitățile de cult din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și-au desemnat reprezentanți care să participe la alegerea noilor membri ai Adunării Eparhiale.

Astfel, în urma propunerilor și a votului secret, unul dintre cei doi membri laici ai Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a fost ales Bogdan – Andrei Loghin, primar al municipiului Rădăuți.

Aleșii, respectiv un cleric și doi laici, în timpul mandatului încredințat, vor lua parte la buna organizare și funcționare a Arhiepiscopiei.

„Alegerea Domnului primar Bogdan Loghin ca membru în Adunarea Eparhială este o deosebită onoare atât pentru domnia sa, ancorat profund în valori creștine, cât și pentru întreaga comunitate rădăuțeană, leagăn străvechi al credinței în Dumnezeu ca mod de viață.

Colegiul Rădăuți va fi reprezentat în Adunarea Eparhială și de  dl. Cornel Țehaniuc – primar Solca și pr. Nicolae Cîrdei de la parohia „Sf. Treime” Arbore”, se menționerază în adresa Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.