Traian Ogâgău, primarul PNL din Sângeorz Băi (judeţul Bistriţa Năsăud), se află în mijlocul unui adevărat scandal, după ce în spaţiul public au apărut două înregistrări, una video, iar cealaltă audio, în care îşi umileşte copilul şi îşi terorizează familia.

După ce poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pe numele primarului din Sângeorz Băi, iar colegii din PNL ai edilului s-au delimitat de el, cu mai puţin de două săptămâni înaintea alegerilor, pus în evidentă dificultate, Traian Ogâgău găsit „vinovaţii” pentru întregul scandal: rivalii politici. Într-un mesaj postat pe Facebook, el ameninţă PSD că au mai rămas 10 zile până când îşi va face dreptate şi va câştiga un nou mandat şi îşi acuză rivalii politici că îi atacă familia, în vreme ce el se abţine de la astfel de lucruri deşi, spune el, ar avea cu ce. Edilul se mai laudă şi cu o „mega realizare” pentru secolul XXI: un cartier care ar urma, spune el, să fie asfaltat şi să aibă canalizare. 

Pe lângă toate, în pozele sale apare în continuare şi sigla PNL, deşi organizaţia din Bistriţa-Năsăud a partidului s-a dezis de el.

 

„Radule, Suciule, ALIANȚA, ce aveți aveți cu mine, dar ce aveți cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a greșit ea, cu copiii și familia mea??? Rușine IMPOSTORILOR!!!
De o lună circulă filmulețul prin oraș nevernicilor!!!

AMR 10 ZILE, zece zile în care ne putem aștepta la orice dragii mei!!! Cartierul Peste Apă prinde contur în drumul inevitabil spre normalitate, spre utilități și asfaltări dragii mei, asta prin proiectele implementate de către mine și echipa mea. Comentacii fake, înafara sângeorzenilor și celor care mă cunosc, nu mă interesează, vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile!!! Dragii mei, în această campanie electorală se întâmplă și se vor întâmpla multe, o să vă cruciți ce pot cei de la PSD în frunte cu Radu și Daniel.
Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni și ceea ce îi privește DIRECT, despre realizări și viziuni, despre viitorul acestei comunități!
Nu venim în fața dumneavoastră cu bârfe despre alții, DEȘI, ATENȚIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizările din ultimii patru ani, după 16 ani de ruinare a acestui oraș de către cei ce tocmai încearcă să vă MANIPULEZE, adică PSD.
Să vă fie rușine!”, scrie Traian Ogâgău pe Facebook.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.