Chiar dacă județul Suceava a primit cei mai mulți bani din țară, după județul Constanța, la rectificarea bugetară din Fondul de rezervă al Guvernului, iar primăriile municipiilor au primit câte 800.000 de lei, Primăria municipiului Fălticeni, condusă de social democratul Cătălin Coman, a primit o sumă umilitoare, respectiv 50.000 de lei.

Dacă facem o analiză de ansamblu a sumelor repartizate de Guvern unităților administrativ teritoriale din județul nostru, se observă imediat cum primăriile care nu sunt în echipa câștigătoare au fost umilite cu sume infime, în timp ce celelalte au primit sute de mii de lei. Mai mult de atât, primarii independenți, PMP și USR nu au primit niciun leu de la Guvern.

Cel mai grav este că edilul de la Fălticeni a susținut echipa liberală la alegerile parlamentare trecute și, mai mult de atât, a făcut și un parteneriat cu liderul PNL Suceava în campania de la locale, în vederea construrii centurii municipiului. Cu atât mai rău este și faptul că primarul Coman s-a certat și oficial și neoficial cu liderul social democraților suceveni, iar pentru a pune capacul, la inaugurarea noului spital, Cătălin Coman nu l-a invitat pe șeful partidului său să-i fie alături, ci pe șeful liberalilor pentru a se împăuna împreună cu o investiție rușinoasă realizată în mai bine de 30 de ani.

Dar, după cum se poate deduce, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, iar mâna de ajutor pe care Coman i-a întins-o PNL-ului a fost răsplătită cu 50.000 de lei.

Se poate spune astfel că primarul Coman „a pupat poala popii aproape degeaba”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.