Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, consideră nedreaptă excluderea deputatului Alexandru Rădulescu de pe lista PSD Suceava pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Este total nedreaptă această excludere! Domnul deputat Rădulescu a muncit extrem de mult pentru proiectele zonei Fălticeni și nu numai. S-a implicat foarte mult și în zona de munte, în zona Dornelor, a avut o relație extrem de eficientă cu toți colegii primari iar, din punctul meu de vedere, prezența lui pe listă era obligatorie. Nu mă așteptam ca domnul Rădulescu să nu fie pe listă, mai ales că ultimele alegeri locale, zona de care a răspuns acesta a fost singura din județ care a câștigat și a câștigat categoric. Rezultatele muncii sale s-au văzut! Acum a fost dat la o parte total! S-a considerat că noi suntem niște oameni care suntem buni doar să aducem voturi la partid pentru tot felul de personaje care ori nu sunt din zonă ori au pierdut catastrofal alegerile”, a transmis primarul municipiului Fălticeni.

Reamintim că PSD Suceava a depus miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, pe listă aflându-se fostul prefect, Mirela Elena Adomnicăi – cea care recent a pierdut alegerile pentru Consiliul Județean Suceava, dar și Popescu Vlad, un candidat impus de social-democrații de la București, fiul celebrului primar Piedone.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.